De Padvinder

padvinder_cover(first published ca. 1920-1930)

anonymous
Language: Dutch

Een kort maar spannend verhaal voor kinderen, gelezen door Wisse (9 jaar) en Floris (7 jaar).
Karel woont met zijn familie op een afgelegen boerderij in Noord-Brabant, dichtbij een grote rivier. Zijn broers en zussen zijn allemaal veel ouder, dat vindt Karel niet leuk. Als er padvinders dichtbij komen kamperen heeft Karel een mooie zomer. Die winter stijgt het water in de rivier, en midden in de nacht dreigt een overstroming. Hoe kunnen ze de buren op tijd waarschuwen? (Summary by Anna Simon)

The original text of this recording is in the Public Domain in countries where copyright expires 70 years or less after the author’s death, but is still protected by copyright in the USA and some other countries. Please check the copyright law of your country before downloading.
The recording is released under the Creative Commons license CC0.

Total running time: 0:18:10 – Read in Dutch by Wisse and Floris

De Padvinder – 18:10 min [download]

In addition to the reader, this audio book was produced by:
Dedicated Proof-Listener: Anna Simon
Meta-Coordinator/Cataloging: Hokuspokus and Viktor

Catalogued 21. October 2016